Noordelijk Scheepvaartmuseum

  • Damsterdiep
  • Slide 1
  • Scheepswerf
  • Erebus
  • Slide 6
  • Slide 2

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum is altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van educatieve programma’s. Ons doel is om een breed educatief aanbod te creëren. Ieder van de programma’s sluit goed aan bij de kerndoelen en leerlijnen. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom onze educatieve programma’s? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief voor scholen die binnenkort elke drie maanden verschijnt.
Nog veel belangrijker vinden we dat ontdekken, beleven, ervaren en plezier centraal staan in onze lesprogramma’s. De leerlingen krijgen daarom de gelegenheid het museum met al hun zintuigen te ontdekken. Museumobjecten aanraken verboden? Welnee! Voel gerust aan een eeuwenoud wrak, sta aan het stuurwiel van een schip of voel hoe zwaar turf is. Ontdek waar de touwen van de hijsconstructie heen leiden, ruik de dieselolie in de motorenhal en voel op zolder de tochtstroom tussen de spanten van het eeuwenoude dak. Rondlopen in ons museum is een belevenis is op zich en daar geven we leerlingen graag alle ruimte voor!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 050-3122202

Bewaren

Facebook Twitter

Adres
Brugstraat 24
9711 HZ Groningen

tel: + 31 (0)50 312 22 02
stuur ons een e-mail

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. - Za. 10.00-17.00 uur
Zo. 13.00-17.00 uur

certified_museum nietsbovengroningen

Copyright © 2010 Noordelijk Scheepvaartmuseum Groningen. Alle rechten voorbehouden