Wadje de zeehond / Der Seehund

In het Nederlands en in het Duits.

auteur: Yvonne Bril
aantal pagina's: 32

Wadje de zeehond / Der Seehund
Beschrijving Yvonny Brill, bekend kinderboekenschrijfster, tekende en schreef dit boek voor iedereen die de Waddenzee en zijn bewoners een warm hart toedraagt. Eerder maakte zij een soortgelijk boek voor de Costa Brava in Spanje. Wadje is een verhaal/sprookje om te lezen, voor te lezen, om bij weg te dromen, maar vooral om van te leren! Voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen! Met als belangrijkste les: we moeten zuinig zijn op dit unieke natuurgebied, zodat ook toekomstige generaties hiervan kunnen genieten. Yvonne Brill, eine bekannte Kinderbuchautorin, zeichnete und schrieb dieses Buch für alle die ein Herz für das Wattenmeer und seine Bewohner haben. Sie had schon früher ein ähnliches Buch für die Costa Brava in Spanien geschrieben. Wadje ist eine Geschichte/ein Märchen zum Lesen, Vorlesen, zum Träumen aber vor allem um davon zu Lernen! Für Kinder, aber sicher auch für Erwachsene! Die wichtigste Lektion ist, dass wir gut auf dieses einmalige Naturgebiet acht geben müssen, sodass auch zukünftige Generationen hier noch etwas von haben.