Rondje wandelen in Groningen

Wandelroutes en picknickrecepten - 11 prachtige wandelingen door het Groningse landschap

aantal pagina's: 80
Beschrijving 11 prachtige wandelingen door het Groningse landschap en 6 heerlijke recepten om klaar te maken en mee te nemen voor onderweg. De afstand van de wandelroutes variëert tussen de 8 en 36 kilometer vanaf verschillende startplaatsen. Bij een aantal routes is het mogelijk om te kiezen voor een korte of een lange versie van de route. De routebeschrijving wordt hier en daar afgewisseld met een stukje extra informatie over de natuur of de geschiedenis van waar u zich op dat moment bevindt. Neem het boek mee tijdens uw wandeltocht en geniet nog meer van de omgeving.