Bolletje aarde en haar zee

Marjan van Baekel-Kan en Anja Kan
aantal pagina's: 30
Bolletje aarde en haar zee
Beschrijving Het boek "Bolletje Aarde en haar zee" is een combinatie van schitterende natuurfoto's en toegankelijke kindergedichten over de zee. Achterin het boek zit een envelop met twaalf doekaarten. Hierop staan ideeën om zelf aan de slag te gaan. Wat je buiten beleeft, ziet, hoort, ruikt, voelt en proeft kun je vastleggen met de doekaarten. Zo krijg je tekentips voor het maken van een mooie schelpentekening, fototips voor het maken van foto's van strandvondsten en schrijftips waardoor je prachtige gedichten gaat schrijven. Hierdoor wil je vast en zeker zorg gaan dragen voor al het moois dat groeit en bloeit op onze aardbol. Bolletje Aarde en haar zee is een boek voor jong en oud om in te kijken, te lezen en dat uitnodigt om zelf te creëren; Thuis, tijdens de vakantie of op school.