Theatervoorstelling “De Neanderthalers”

13 sept 2019, 20:00 uur - 21:30 uur
Locatie:

De Neanderthalers foto Karel Lucidore

Op vrijdag 13 en zaterdag 21 september is de tjalk Alida op de historische binnenplaats van het Noordelijk Scheepvaartmuseum het podium voor theatervoorstelling ‘De Neanderthalers’ . De voorstelling toont Nederland vanuit het perspectief van een internationale student en sluit aan bij de tentoonstelling ‘Waar kom je weg? Zes eeuwen migratie naar Groningen’. Verwacht humor en hilariteit maar mis de serieuze ondertoon niet! En ontdek hoe verschillende invalshoeken je eigen blik kunnen veranderen. De voorstelling wordt voor 90 procent Nederlands gesproken (met een Duits, Spaans, Arabisch en Russisch accent). Beide voorstellingen, geregisseerd en geproduceerd door Karel Lucidore en Emmeline Torenbeek, beginnen om 20:00 uur en zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is niet nodig.

Locatie:
Straat: