Benefietmiddag ‘Vrede verbindt over grenzen’

Benefietmiddag ‘Vrede verbindt over grenzen’
15 sept 2019, 13:30 uur - 17:00 uur
Locatie:

Rudo Walker foto Noordelijk ScheepvaartmuseumVooruitlopend op de vredesweek staat deze middag in teken van het onderwerp ‘Vrede verbindt over grenzen’ en heeft als doel om mensen te verbinden. Tussen 13.30 en 17.00 uur neemt spoken word artist én kok Charles Goudsmit bezoekers mee naar verschillende windstreken. Jazzartiesten Richard Pattiselanno en George Sopacua roepen herinneringen op aan zomerse avonden. Ook zijn er gedichten van Otjep Rahantoknam, Rudo Walker en stadsdichter Renée Luth. De opbrengst van de Indische hapjes van stichting Heka Leka gaat naar het onderwijs op de Molukken. De kosten zijn € 8,00 p.p. inclusief toegang tot de tentoonstelling ‘Waar kom je weg? – Zes eeuwen migratie naar Groningen’. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 050-3122202.

Locatie:
Straat: