• nieuwnieuw04
  • SlideNieuw05
  • nieuwnieuw02
  • SlideNieuw03

binnenplaats websiteHet Noordelijk Scheepvaartmuseum wordt het historisch museum van Stad en provincie en krijgt een andere naam: Museum aan de A. Deze ontwikkeling wordt gefaseerd uitgevoerd. De Raad van Toezicht van Museum aan de A bestaat uit een voorzitter en twee leden. Qua deskundigheid en achtergrond zijn de profielen te omschrijven als respectievelijk algemeen bestuurlijk, museumwereld, en geschiedenis. Ter uitbreiding van de Raad is Museum aan de A nu op zoek naar twee nieuwe leden, waarbij spreiding van maatschappelijke achtergronden, deskundigheden en disciplines gewenst is. Gelet op de reeds aanwezige deskundigheid wordt nu specifiek gezocht naar kandidaten met een financiële achtergrond, een achtergrond in het (noordelijk) bedrijfsleven, kennis van vastgoed en bouwzaken of een combinatie van deze en andere expertise. Bij de selectie van nieuwe leden zal voorts gelet worden op hun woonplaats (bij voorkeur komt minstens één van de nieuwe leden uit de provincie) en gestreefd worden naar een zo groot mogelijke diversiteit.

Boer&Croon is verantwoordelijk voor de werving en voorselectie. Kijk hier voor de vacature.

Marketing Groningen

Museumvereniging