• SlideNieuw05
  • nieuwnieuw05
  • nieuwnieuw03
  • nieuwnieuw01

De pandenHet Noordelijk Scheepvaartmuseum wordt het historisch museum van Stad en provincie en krijgt een andere naam: Museum aan de A. Deze ontwikkeling wordt gefaseerd uitgevoerd. We zijn op zoek naar een nieuwe directeur. We zoeken een ondernemende culturele programmeur/regisseur, een inspirerende verbinder op het gebied van de Groninger geschiedenis. Een inhoudelijk vernieuwer, die beschikt over de capaciteiten om zowel een lange termijnvisie te ontwikkelen als de ingeslagen vernieuwing van organisatie en gebouwencomplex te begeleiden.

Iemand met passie voor de Groninger geschiedenis en voor educatie in de volle breedte (van 0 tot 100). Bij voorkeur een ervaren leidinggevende van een culturele instelling, die ook van wanten weet op het gebied van bedrijfsvoering. En die de organisatie kan optimaliseren door alle medewerkers te motiveren en verder te ontwikkelen. Een daadkrachtige en ondernemende persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden en een stevige, maar reële drive en ambitie. Kortom: een ‘Groningse ziel’, die het Museum aan de A kan laten bloeien. Maar tegelijkertijd een ‘Groningse doordouwer’, die weet wat Museum aan de A wil en niet meer loslaat.

Boer&Croon is verantwoordelijk voor de werving en voorselectie. Kijk hier voor de vacature.

Marketing Groningen

Museumvereniging