emma websiteAan boord van museumschip de Emma
Het is dé trots van het Noordelijk Scheepvaartmuseum: de Emma (PW 17). Het museumschip maakt dit jaar weer een nieuwe tocht door het prachtige Groninger Landschap. Vanuit Reitdiephaven vertrekt de Emma via de sluis Dorkwerd naar Garnwerd en Winsum, langs de oude steenfabrieken naar Onderdendam. Na de lunch volgt een wandeling door het oude dorpshart, langs unieke Amsterdamse School gebouwen. De dag wordt afgesloten met een huiskamerconcert in de gereformeerde kerk. Een taxi brengt u terug naar Groningen. De vaartochten vinden plaats op zaterdag 2 en 30 juni, 7 juli, 4 en 18 augustus.
€ 65 per persoon, inclusief koffie en lunch.

Museumschip Emma

Emma_k