WWV 2017Dit jaar is het alweer de elfde editite van WinterWelVaart in de stad. Van 15 t/m 17 december verandert het mooiste stukje van de stad in een sprookjesachtig lichtjes-festival bomvol muziek, theater en kunst. Ook leuk voor kinderen!
Je kunt tijdens WinterWelVaart gratis naar ons museum en de twee tijdelijke tentoonstellingen Abel Tasman, Welkom aan boord! en Kerstvloed 1717 bezoeken. Ook kun je Groningen in de middeleeuwen beleven bij de virtuele reconstructie van de stad in de 15e eeuw. Bij de balie kun je een speurtocht ophalen om het museum te ontdekken. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht! Na een bezoek aan ons museum kun je flaneren over de kades en genieten van muziek, theater én warme choco of glühwein.
Het complete programma van WinterWelVaart vind je hier.

Museumschip Emma

Emma_k