MuseumJeugdUniversiteit, college 4: Meer water, meer dijk?

Title:
MuseumJeugdUniversiteit, college 4: Meer water, meer dijk?
When:
19 Mai 2019, 12:00 uur - 13:00 uur
Where:
Category:

Description

Het klimaat verandert. Dat merken we allemaal en overal. Het weer wordt steeds extremer. Heftige hoosbuien, perioden van droogte, zwaardere stormen en een stijgende zeespiegel maakt dat wij ons meer dan ooit moeten wapenen tegen water. Hoe beschermen we ons land, dat voor een groot deel onder zeeniveau ligt? De waterschappen moeten in elk geval flink aan de bak. Zo verbeteren we in Nederland de komende jaren ruim 700 kilometer dijk. Maken we die dijken nog sterker en hoger? Of zijn er ook slimmere oplossingen? Denk met ons mee over de dijk van de toekomst! Dit college wordt gegeven door Gaby Krikke, strategisch communicatieadviseur en coördinator team communicatie – Waterschap Noorderzijlvest.

Opgeven kan hier

Location: