Gratis openluchttheatervoorstelling 'The Right To Remain Silent'

Where:
Category:

Description

Before I got here, I thought for a long time that the way out of the labyrinth was to pretend that it did not exist, to build a small self-sufficient world in a back corner of the endless maze and to pretend that I was not lost, but home.

'The right to remain silent' is een performance over het ontsnappen aan de werkelijkheid, het zoeken naar een alternatief en het verzet tegen wie wij zijn geworden. Acht jonge acteurs van VRIJDAG spelen onder leiding van Mirjam van Dijk en Elenie Wagner een locatietheatervoorstelling op de binnenplaats van het Noordelijk Scheepvaartmuseum te Groningen vanuit het thema 'Voortdurend verzet'. 24 t/m 27 mei om 20.30-21.30 uur op de binnenplaats door jongerentheater (16-20 jaar) van VRIJDAG. Deze voorstelling is onderdeel van het project ‘Voortdurend verzet’ van het Oorlogs- en verzetscentrum Groningen.

Location:
Street: