‘Vrede verbindt over grenzen’

Where:
Category:

Description

Hoewel we in Nederland gelukkig al een behoorlijke tijd in vrede leven is vrede niet vanzelfsprekend. Filosoof en activist Jelte Holmes zal een lezing geven over de Duits-Amerikaanse filosofe Hannah Arendt. Dichters en spoken word artiesten Cyssy, Rudo Walker en Charles Goudsmit dragen vredesgedichten voor. Jazzmuzikanten van Flat Carpet, Charlotte Wekker en De Volksstem, een koor met 20 prachtige stemmen, zorgen voor de muziek. De middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur en na afloop kan er gezamenlijk een vredesdiner gegeten worden in De Omhelzing voor € 9,50 per persoon inclusief koffie of thee en spekkoek. De kosten voor de middag zijn € 8,00 p.p. inclusief toegang tot de tentoonstelling ‘Waar kom je weg? – Zes eeuwen migratie naar Groningen’.  Aanmelden is niet nodig.

Location:
Street: